Ons kantoor aan Hofplein 20 - 16e etage

kantoor hofplein
kantoor hofplein

Barters

Barters biedt u een jarenlange ervaring in diverse vormen van mobiliteitsdiensten. In 2014 is Barters gestart met het leveren van privé- en directiechauffeurs. Deze chauffeursdiensten worden vooral gebruikt door directieleden, consultants, advocaten, architecten, professionals en ondernemers die optimaal gebruik willen maken van hun tijd. Reistijd wordt zodoende efficiënte werktijd en zo arriveren zij altijd ontspannen en uitgerust op de plaats van bestemming.

Naast de beproefde chauffeursdienst is Barters gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardig logistiek maatwerk in de breedst denkbare vorm. U kunt hierbij denken aan shuttleservices of volledige ondersteuning door ‘gewone’ tot zeer luxe auto’s met chauffeur, touringcars, valet parking, gastheren of -dames, thuisbrengservices in de auto van de cliënt, parkeerbegeleiding, volledige verkeerscoördinatie en vele andere mogelijkheden.

Tevens heeft Barters zich gespecialiseerd in het vervoeren van pakketten en goederen tot 3500kg. Barters Koeriers B.V. is in 2016 gestart door vragen uit de markt. Onze klanten waren op zoek naar een koerier die ze wel voor een boodschap konden sturen. Met inmiddels een groot en jong wagenpark is Barters Koeriers een serieuze speler geworden in de regio Rotterdam.

Met een landelijke dekking van chauffeurs en logistiek medewerkers zijn wij zeer goed vertegenwoordigd. Elke medewerker is altijd goed verzorgd, draagt een pak en een Barters bedrijfsdas of naar wens voldoen zij aan uw specifieke kledingwensen. Ieder wordt zorgvuldig geselecteerd op verschillende belangrijke criteria, waaronder: algemeen voorkomen, punctualiteit, taalbeheersing, flexibiliteit, zelfstandigheid, discretie, uiteraard voertuigkennis en rijvaardigheid.

Barters voor stichting KiKa

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt Barters erg belangrijk. Daarom steunt Barters stichting Kinderen Kankervrij. Ieder jaar heeft Barters een speciale actie rondom de feestdagen. De opbrengst van deze actie wordt geschonken aan stichting Kinderen Kankervrij.

Stichting Kinderen Kankervrij werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Barters is donateur van KiKa om de simpele reden dat we vinden dat kinderen en kanker niet samengaan.

Wordt ook donateur bij KiKa
stichting kika